Den transsibirske jernbanen

Den transsibirske jernbanen blir ansett som noe av det mest eksotiske – og kanskje litt sære – man kan oppleve. Jernbanestrekningen som sto ferdig i 1916, går fra Moskva i Russland til Sibir, og er nesten 10 000 kilometer lang. Reisen fra vest til øst tar 9 dager, og det er også mulig å hoppe over på en av sidelinjene som beveger seg ut i andre deler av Russland og Kina.

Reisen egner seg for mennesker som er interessert i natur, kultur og mennesker. Her vil du se hvordan naturen, bygningene og klimaet forandrer seg etter hvert som man beveger seg østover. Noe av det som gjør reisen spennende, er at man kan dele opplevelsen med andre mennesker. Til normal pris får man plass sammen med tre andre personer i en 4-sengs sovekupé. Til en høyere pris kan man også bestille kupé med to senger. En del måltider er inkludert, og selvsagt er alle transfers og aktiviteter med i prisen.
Planlegg reisen godt, velg hvilket spor du vil følge, og få en opplevelse for livet på den lengste sammenhengende jernbanestrekningen i verden. Dette er en reise du bør få med deg dersom du vil oppleve noe helt fantastisk og spesielt.