På loffen med tog

Hvis du vil oppleve frihet og spennende reisemål, er en backpackertur med tog i Europa virkelig å anbefale. Den kanskje aller beste måten å reise på, er å reise helt på måfå uten spesifikke mål. Denne måten å reise på er kanskje egnet for de aller tøffeste av oss, og de fleste vil kanskje planlegge noe på forhånd. I alle fall er det greit å ha et overblikk over hvor man vil og hvor lenge man skal være på de forskjellige stedene.

Med togreise i Europa kan du få med deg utrolig mange spennende steder som du ikke får med charter eller bilferie. Hvis du i tillegg velger å overnatte der muligheten byr seg, vil du få uforglemmelige opplevelser – og kanskje en god del spenning.

Om du starter turen i Oslo, kan togturen bringe deg via Gøteborg til København. Derfra er alle muligheter ut i Europa åpne. Kanskje reiser du via Berlin og opplever krigshistorien, og derfra til Dresden eller Paris, alt etter hva du ønsker. Kanskje vil du besøke Dresden først og Paris etterpå? Fra Dresden er det også enkelt å komme seg videre til Praha. Reiser du sammen med noen, kan dere bestemme dere etter hvert. En togreise på loffen i Europa skaper minner for livet.