Populære reisemål utenfor Europa

Har man gått lei av det gamle kontinentet vårt, er det på tide å legge kursen lenger enn hva man er vant til. Fjerne land venter på din oppdagelse, spørsmålet er kun hvilken retning du velger å reise. Blant populære reisemål de siste årene for nordmenn finner man Sør-Afrika, Brasil, Mexico, Kambodsja og Australia. Selvsagt kan man heller ikke glemme India, men inntil det blir enklere å reise inn i det magiske landet kan man holde seg til andre spennende destinasjoner.

Sør-Afrika byr på utrolige kontraster og godt vær, mens Brasil og Mexico er i en klasse for seg selv. Rytmene til Rio de Janeiro vil for evig sette seg i minnet, mens de uendelige strendene i Mexico og den sinnsykt gode maten vil mykne opp selv de mest stressa menneskene. Foretrekker man Asia, er Kambodsja noe av det heftigste man kan besøke. Der Thailand har feilet og latt turistene ta over, er Kambodsja fortsatt helt nytt. Her ser du sjeldent andre utlendinger utenfor hotellene – prisnivået er latterlig og menneskene helt fantastiske. Mange sier at Kambodsja er Thailand for tjue år siden. Noe å tenke på!

Så har man selvsagt Australia, der mange nordmenn har bosatt seg etter å ha blitt forelsket i Gullkysten med Sydney som hovedpunkt. Hele landet snakker engelsk og atmosfæren er ganske lik europeisk, men dyrene er unike og de utallige utfluktene i den spennende naturen er noe alle vil glede seg over.