Populære reisemål

Mange steder i verden ligger på topplistene når det gjelder feriemål. Både Europa, USA og de andre verdensdelene har spennende storbyer og feriesteder å reise til. Storbyene i Europa er faktisk noen av de flotteste stedene i verden, og blant annet Athen, Roma og Venezia har store mengder av kultur å by på. I tillegg ligger Frankrike høyt på listene. Enten man vil på storbyferie i Paris eller om man vil legge vinterferien til de franske alpene for å kjøre slalåm, vil man kunne ta del av den franske kulturen som vi nordmenn er så glade i.

I USA er det også noen steder som utpeker seg som populære reisemål. Selvsagt avhenger reisemålene av om man vil oppleve byen eller naturen. Om man drar på en lengre ferie, kan man kanskje få med seg litt av begge deler. I vest kan man for eksempel få med seg storbyene Las Vegas og San Fransisco, mens Grand Canyon definitivt rager høyt på ønskelisten for mange som et helt spesielt reisemål. I øst er det gjerne Florida og New York som er mest besøkt.

Et annet eksotisk reisemål for oss nordboere, er Cuba. Cuba bærer fortsatt preg av Castros styre, og byr på kultur og natur som er svært annerledes fra det vi er vant til.