Reis for å møte kjendiser

Har du lyst til å møte på kjendiser når du er ute og reiser? Sjansen er kanskje ikke så veldig stor for at du treffer på noen tilfeldig på gaten i Oslo, selv om det faktisk er en mikroskopisk mulighet for at det kan skje ganske overraskende. Barna på Østerås skole var vel ikke akkurat forberedte på å få besøk av selveste Justin Bieber en helt vanlig skoledag høsten 2015. Selv om han inviterte dem på en konsert som faktisk ble avsluttet brått av uviss årsak, var nok disse skoleelevene ganske fornøyde med dagen likevel. Det er ikke hver dag verdens største superstjerne trasker inn gjennom skoledørene og tar selfies i timen.

Men kjendiser er jo også på ferie, akkurat som oss helt vanlige folk på gaten, og sjansen er faktisk større hvis du reiser til steder som er populære feriedestinasjoner for de store stjernene. Slike feriesteder kan for eksempel være den franske rivieraen, som St. Tropez eller Nice, eller Barcelona, Mallorca eller Sardinia. De er kanskje ikke alltid så lette å få øye på, men faktum er at mange av de største filmstjernene reiser hit for å nyte livet og sole seg i glansen av hverandre. Stjerner du kan treffe på er for eksempel den helt ferske Oscar-vinneren Leonardo DiCaprio, Bruce Willis eller Tom Cruise, eller idrettshelter som Cristiano Ronaldo og David Beckham.

shutterstock_288832031

På rivieraen og andre luksuriøse feriesteder der sigarføringen er høy og yatchene ligger på rekke og rad, er det faktisk ganske store sjanser for at du støter på noen som er litt mer kjent enn Petter Pilgaard fra Paradise Hotel. Det gjelder bare å ha øynene åpne, for de er kanskje ikke like gjenkjennelige i virkeligheten i private klær og uten sminke.

http://www.psimg.com/images/meet-neymarjr/ns/no/meet-neymarjr-header.jpg

Hvis du i tillegg er fotballgal og pokerentusiast, vil du kanskje være interessert i å sjekke ut PokerStars. Akkurat nå pågår det nemlig en konkurranse der du kan vinne en fotballreise til Barcelona for to personer. Inkludert i gevinsten er en ukes opphold på hotell, 2 billetter til en fotballkamp på Barcelona Stadion, og et personlig møte med en av fotballverdenens fremste spillere, nemlig selveste Neymar Jr. Det er også muligheter for å delta i et heads-up pokerspill med Neymar Jr. personlig, ettersom han er en av PokerStars-stallens dyktige spillere. Hvis du vil vite mer og delta i konkurransen, kan du finne mer informasjon på PokerStars sine nettsider. Hvis du skulle være så heldig å vinne (og noen må jo faktisk gjøre det), så kan du se frem til en ferietur der du får møte en stjerne i verdensklasse og samtidig få med deg en opplevelse på en av Europas største fotballstadioner. Og mens du er der, bør du også få med deg noen av Barcelonas mange attraksjoner.

Hvis du reiser litt lenger, som til Hawaii eller Miami eller Hollywood, er du nesten sikret å møte en eller annen kjent person. Paris Hilton, Jay-Z og Beyonce kan kanskje komme strollende bortover strandpromenaden eller i en bil som kjører forbi. Det samme gjelder selvfølgelig også de eksotiske stillehavsøyene, som Fiji og BoraBora, eller rett over «dammen» i Florida. For at du skal treffe på stjernene, bør du nok regne med at du må reise til et av de stedene i verden som regnes som litt eksklusive. Flotte havneområder, internasjonale restauranter, hoteller i verdensklasse og god temperatur er nok kriterier stjernene legger vekt på når de skal koble av fra et stressende kjendisliv. Det er lite trolig at du finner dem på en liten øy utenfor Arendal i Norge. Men du trenger altså ikke reise tusenvis av kilometer. I høysesongen er faktisk Europa det stedet der det er størst sjanse for å møte de største heltene dine.