Spill på reisen

Med mindre man sitter på et tog som kjører gjennom områder med fin utsikt eller interessante steder er det å reise rett og slett skikkelig kjedelig – og den som sier noe annet lyver. Derfor gjelder det å vite hva man kan gjøre for å slå i hjel noe tid på reisen. Spill har selvsagt blitt blant de mest populære måtene å gjøre dette på, og det finnes mange muligheter her.

Om man skal reise utenlands er en av mulighetene å reise ned apper som både kan lære deg litt av språket som snakkes der du reiser, samtidig som de er underholdende i form av små spill. En av disse er Duolingo, der man enkelt kan lære litt av språket mens man er på vei. Her finner man både store og små språk, som kan være nyttige å få med seg.

Det er gøy å ha litt penger å bruke når man kommer frem til reisemålet. Det er enda morsommere å ha enda mer penger. Derfor kan man jo prøve å slå i hjel litt tid samtidig som man får noen ekstra kroner å rutte med i baren eller suvenirbutikkene. En av de store slagerne innen spill på nett er å få litt ekstra ved å spille casino på nett. Poker, spilleautomater og rulett er tross alt suverene måter å slå i hjel litt tid på.

Mange foretrekker nok de gode gamle brettspillene, men det er tross alt litt klønete å dra frem et sjakkbrett eller å sette i gang med monopol på begrenset plass i flysetet. Da er det godt å vite at det finnes mange apper som gjør dette litt mer praktisk gjennomførbart. Her er det bare å finne frem ditt favorittspill og begynne å slå i hjel tiden. Velg spill etter reisetid dog – det er litt dumt å begynne å spille monopol om du skal fly Oslo-København.