Storbyferie

Hovedstadsbefolkningen har dratt på storbyferier i mange tiår, mens folk fra andre steder i landet så på en helgetur til Oslo som en storbyferie. Nå har det derimot blitt så billig å reise til byer som London, Paris, Berlin og Barcelona at folk har sperret opp øynene.

London er og forblir den perfekte storbyen. Storbritannias hovedstad har noe å tilby til alle og enhver og en hel livstid er ikke nok for å se hele London. Paris er kanskje ikke like romantisk og ren som den var før i tiden, men en gåtur langs Champs-Elysees er noe enhver nordmann bør oppleve. Vil man nyte varmen samtidig som man befinner seg i en spennende storby, er Barcelona en ypperlig løsning. Byen sover aldri og har absolutt alt en måtte ønske fra en ferie. Her finner du både lange shoppinggater, heftige klubber og koselige kafeer omringet av fantastisk arkitektur. Barcelona er nesten alltid varmt og snø ser man aldri. I tillegg finnes det en fabelaktig strand om man vil nyte en dag i sola.

Vil man ikke ende opp med å bruke en liten formue, kan man reise til Tsjekkias hovedstad, Praha. Denne magiske storbyen er ubeskrivelig. Her finner du alt du trenger, til så lave priser at du ikke vil tro dine egne øyne. Spise en treretters middag på en flott restaurant midt i byen med super utsikt? En hundrelapp holder mer enn nok.