Ta en langweekend i London uten å gå glipp av noe som helst

London er en av de mest populære storbyene for nordmenn, og det er ikke uten grunn. Man kan nok fint tilbringe flere uker i London uten å ha fått med seg halvparten av hva byen har å by på, men man klarer allikevel helt fint å få med seg så utrolig mye selv på en liten langweekend. Med riktig planlegging, så klart!

Har man kort tid så må man selvsagt velge bort noen ting, og heller prioritere andre, og her er det selvsagt egne interesser som bør stå i høysetet. Er man interessert i både teater og fotball kan dette helt fint kombineres, enten man velger å ta begge på en dag, eller om man heller setter av én dag til hver. Her kan det også lønne seg å forberede seg litt. Mange velger selvsagt å dra på Arsenal-kamp ettersom deres stadium ligger enkelt til. Ønsker man å se ut som man hører hjemme så kan man for eksempel ta en kjapp tur innom en nettside med utstyr som viser lagtilhørighet før man stikker.

Når det kommer til å fylle resten av din langweekend bør du rett og slett velge ut et par ting du er interessert i å oppleve. Det finnes flere utrolig flotte museer, massevis av gode shoppingmuligheter og selvsagt mye rart man finner utenfor allfarvei også. Bruk litt tid på å studere kart og tips, og legg en slagplan. En tur med en av turistbussene kan også være en fin måte å se byen på dersom det er første gang du er i London.

Prøv uansett å unngå de store turistsyndene mens du er i London. Det er helt lov å være ny, bare ikke gå deg helt bort i den veldig store storbyen.