Tips til lange flyreiser

Lange flyturer er en sann grøsser for store familier samt soloreiseren. I timevis sitter vi fanget i et lite flysete med for lite beinplass omringet av fremmede. Heldigvis har vi alltid aktiviteter og underholdning vi kan ta med oss inn på flyet.

Spill på brett og mobil

Spill er alltid en ting som kan holde hele familien underholdt. Enten du foretrekker spill på nett eller små apper kan en moderne mobil holde deg opptatt fra Norge til Brasil. Spill kommer i mange varianter og man finner alltid noe å laste ned for både store og små før avgang. Husk å ta med deg både strømbank og en lang mobillader.

Nettbrett, pc og mobil har ikke alltid strøm til hele reisen. Mange butikker selger brettspill i miniatyr som kan holde familien underholdt hele turen. Dette er også morsomt om man sitter fast i en uendelig lang taxikø eller må vente på det neste flyet på flyplassen.

Bøker og magasiner til lesehesten

Bøker og magasiner er alltid en klassiker. Få tak i de nyeste krimbøkene og motemagasinene i en av de mange bokbutikkene på alle flyplasser. Digitale bøker er også en praktisk løsning. Med gode hodetelefoner slipper du å høre på pratsomme folk rundt om i det overfylte flyet. Bare lukk øynene og drøm deg inn i en fantasibok.

Hobbymagasiner fylt opp med kryssord, sudoku og hjernetrim er også en morsom aktivitet. Det eneste du må ta med er en penn! For den minste kan penn og papir være en perfekt løsning. Her kan man tegne, skrive ned tankene sine eller ta et slag fem på rad.

Ta deg en blund

Det er ikke alltid hjernetrim, gamle filmer eller kjærlighetsromaner er like spennende. Pakk med deg nakkestøtte og øyenbind og våkne opp på destinasjonen din. Dette er ren magi!